MOUNT BLADE2 BANNERLORD TORRENT İNDİR FULL TÜRKÇE (1.4.1 UPDATE)

MOUNT BLADE2 BANNERLORD TORRENT İNDİR


MOUNT BLADE2 BANNERLORD TORRENT İNDİR


     Savaş boruları çalar, kuzgunlar toplanır. İç savaş koca bir imparatorluğu yıpratır. Sınırların ötesinde yeni bir krallık yükselir. Kılıcını kuşan, zırhını giy, adamlarını topla ve şan kazanmak için Kalradya savaş alanlarına katıl. Egemenliğini kur ve eskisinin küllerinden yeni bir dünya yarat.

     Mount Blade2 Bannerlord

 Orta çağ savaş simülasyon ve rol-yapma oyunu olan Mount Blade Warband'ın heyecanla beklenen devamı niteliğindedir. 200 yıl öncesinde geçen, detaylı dövüş sistemini ve Kalradya dünyasının daha kapsamlı ele alır. Dağlardaki sığınakları talan edin, şehirlerin arka sokaklarında gizli suç imparatorlukları kurun yada güç mücadelenizde savaşa katılın                 

     Engin Kalradya kıtasında keşfe çıkın, baskınlar yapın ve yolunuz boyunca dostlar düşmanlar edinin. Kendi ordunuzu yetiştirip savaşa sokun. Birliklerinizi komuta ederken askerleriniz ile birlikte aksiyon dolu savaşa katılıp düşmanla çarpışın.
     
     Oyunu dilediğiniz gibi oynayın. Hiçbir oynayışın birbirinin aynısı olmadığı dinamik sandbox macerasında güce ve şana giden yolunuzu kendiniz çizin.

      Kapsamlı karakter oluşturma ve geliştirme sistemi sayesinde oyun tarzınıza uygun karakterinizi oluşturup geliştirin. Ustalığınızı temsil eden özelliklere erişim sağladıkça görevleri yerine getirerek becerilerini geliştirin.
 
     Gerçekçi ekonomi özelliği sayesinde kuşatma sonrası açlıkla savaşan bir şehre tahılı ilk getiren olarak yada haydutların kestiği bir kervan rotasını yeniden açarak anarşiyi kendi lehinize çevirin.

     Küçük ölçekli çatışmalardan yüzlerce oyuncunun dahil olduğu destansı savaşlara, birçok farklı çok oyunculu modda dünyanın dört bir yanından oyuncalara karşı taktiksel hünerlerinizi ve dövüş becerilerinizi test edin.

     Öğrenilmesi kolay ve ustalaşmanın bir o kadar zor olan, derin ve sezgisel dövüş sistemini kullanarak düşmanlarınızı mağlup edin.

     Savaş alanına inin ve orta çağ savaşlarının vahşiliğini ekranda, her biri kendi detaylı yapay zekasına sahip yüzlerce birlikle kendi gözünüzden yada üçüncü bir göz gibi deneyimleyin.

     Oyunu kendi hazırladığınız , tamamen benzersiz bir macerayı deneyimlemek üzere uyarlayın. Mount Blade2 Bannerlord'u geliştirmek için kullanılan oyun motoru ve araçlar, topluluğumuzun erişimine açık, böylece mod geliştiriciler Kalradyayı yeniden yorumlayabilir yada kendi benzersiz dünyalarını yaratabilirler.


                                                                                                                                                                      ANA SÜRÜM🔻
BETA SÜRÜM🔻


TÜM İNDİRME LİNKLERİ

TÜM GÜNCELLEMELER OTOMATİK OLARAK GÜNCELLER(ŞİFRE İSTERSE CS.RİN.RU)


1.4.0 HOTFİX CRACK BUNU YAPMANIZ GEREKİR


1.4.0 GEÇİŞ GÜNCELLEMESİ/TÜM GÜNCELLEMELER DAHİLDİR/12,5GB
TORRENT




OYUNUN ÇÖKMESİ SORUNU 
Eğer oyun başlatırken çöküyor ise veya hiç başlatılamıyor ise aşağıdaki yazılımları indirip kurmanız gerekiyor.






NOT: Bunların hiçbiri kurulmuyor ise Windows güncellemesi yapmanız gerekiyor.