MOBİLE ROYALE NASIL HIZLI GELİŞİR. HIZLI GELİŞME NOTLARI

Herkese merhaba. MOBİLE ROYALE oyunu yeni çıktı ama oyuncuları şimdiden çoğaldı. MOBİLE ROYALE, insanlar, yaratıklar, ejderhaları bir araya getiren online oynanabilirmobil strateji savaş oyunlarını seviyorsanız keyif alarak oynayacağınızı düşünüyorum. Lords Mobile, Clash of Lords, Fetih gibi popüler Android oyunlarının geliştiricisi IGG'ye aittir. Tamamen ücretsiz indirilebilir ve oynanabilir. Fantastik dünyada geçen strateji savaş oyunlarını seviyorsanız tavsiye ederim.

Peki bu oyunda nasıl hızlı gelişirim derseniz hızlı gelişmeyle alakalı ipucu vereceğim sizlere. İlk olarak oyuncu yeteneğinizi nasıl vermeniz ile ilgili ipucu paylaşacağım. Oyuncu yeteneğini verirken öncelikli sıralamanız şu şekilde olsun. 1. İnşaat Hızı
İnşaat hızınız oyunda çok önemli bir unsur. İnşaatta hızlı yapım çok önemli.
2. Araştırma Hızı
Araştırma hızınız araştırma hızı herşey ile bağlantılı olduğu için önemli bir unsur. 3. Eğitim Hızı Eğitim hızı ise askerlerinizi hızlı bir şekilde eğitmeniz için gereklidir.
Diğer bir ipucu ise inşaat ile ilgili. İnşaat ta önceliğiniz kalenizi yükseltmeniz olsun. Kale ne kadar yükselirse o kadar hızlı gelişir ve avantajlara sahip olursunuz. Diğer bir ipucu ise Araştırma ile ilgili. Araştırmada ilk önceliğiniz asker seviyenizi geliştirmeniz olmalıdır. İlk başladığınızda asker seviyeniz seviyeniz T1 de. Asker seviyenizi T2 ye geçirmek için araştırma yapmalısınız. 1. T2 asker araştırması. Yani acemi erler araştırması. 2. T2 asker araştırması. Yani Süvari erler araştırması. 3. T3 asker araştırması. Yani Kıdemliler araştırması


Diğer ipucu ise kahraman seviyesi. İlk olarak sizin kullandığınız kahramanın daha sonra diğer kahramanların seviyelerini artırmalısınız. Ve son olarak LONCA YARDIM'ı. Ne kadar seri yardım butonuna basarsanız hem siz hemde loncadakiler çok hızlı gelişir.

YAZIMIZI OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜLER Bİ SORUNUZ OLURSA YORUM OLARAK BELİRTEBİLİRSİNİZ.